1. Žaliavinio pieno sudėties ir kokybės tyrimai skirtinguose ūkiuose (ekologiniame ir įprastiniame)
  2. Žaliavos ir gamybos technologijų įtaka karšto ir šalto rūkymo kiaulienos kumpelių cheminėms ir fizinėms savybėms
  3. Žaliavų, naudojamų kombinuotųjų pašarų kiaulėms gaminti, kokybės kontrolė ir panaudojimas
  4. Žaliosios arbatos ištraukų kokybės analizė ir antioksidacinio aktyvumo tyrimas
  5. Žemaitukų mitochondrinės DNR konrolinės sekos nustatytmas ir palyginimas skirtingose arklių veislėse
  6. Žemės ūkio specialybių universitetinių studijų pasirinkimo motyvai ir veiksniai
  7. Žindymo trukmę įtakojantys veiksniai, bei maitinimo būdo įtaka kūdikio išsivystymui ir sveikatai
  8. Žinių apie sveikatą ir sveiką mitybą sąsajos su mitybos įpročiais tarp Kauno kolegijos studentų
  9. Žirgininkystės technologijų plėtros valdymo monitoringas Vilniaus valstybiniame žirgyne
  10. Žmogaus augimo hormono kokybinio ir kiekybinio nustatymo fluorescenciniais metodais galimybės
  11. Žmogaus epikardinių nervinių mazgų topografijos ir sandaros ypatumai prenataliniu laikotarpiu
  12. Žmogaus kramtymo sistemos biomechaninio modelio sukūrimas ir taikymas dantų protezavimui
  13. Žmogaus rekombinantinio augimo hormono įtaka žiurkių odos žaizdų gijimui
  14. Žmogaus simpatinio kamieno viršutinio kaklinio mazgo neurohistologinių ypatumų sąsajos su amžiumi ir galvos smegenų išeminiu infarktu
  15. Žmonių plikimas ir mikroelementų pusiausvyros sutrikimas: priežastys ir reikšmė
  16. Žmonių, turinčių sunkių, ilgalaikių psichinių sutrikimų, kasdieninės veiklos tyrimas
  17. Žolinių pašarų maistingumo tyrimai LVA praktinio mokymo ir bandymų centre
  18. “X” banko darbuotojų darbo kompiuteriu ergonomika
  19. „Kengūros“ metodo reikšmė neišnešioto naujagimio gyvybinėms funkcijoms ir sveikimo laikotarpiui
  20. „Neišnešiotų ir normalaus gestacinio amžiaus kūdikių, kuriems diagnozuotas raumenų hipertonusas ir motorinės raidos sutrikimas, funkcinės raidos ypatumai ir korekcijos galimybės taikant kineziterapiją“
  21. „Tena“ higieninių priemonių vartotojų lojalumo įvertinimas