1. Bičių produktyvumo įvertinimas skirtingos konstrukcijos aviliuose
  2. Boksuose laikomų DB ir DBxL F1 kartos mišrūnių paršavedžių reprodukcinių rodiklių palyginimas
  3. Broilerienos paklausa ir pasiūla Lietuvoje
  4. Broilerių sparnelių ir blauzdelių užkrėstumas kampilobakterijomis
  5. Burnos higienistų darbo organizavimo ypatumai Kauno miesto odontologijos klinikose
  6. Burnos higienistų poreikio įvertinimas:odontologų nuomonės tyrimas
  7. Burnos higienos paslaugų poreikio įvertinimas Kauno miesto dantų protezavimo klinikose
  8. Burnos higienos raštingumo lygio tyrimas Kauno mieste
  9. Burnos mikrofloros išplitimo odontologo ortopedo darbo metu tyrimai ir infekavimo prevencijos priemonių optimizavimas
  10. Būtinųjų ir chlorintų riebalų rūgščių kiekio kitimo dinamika HepG2 ir 3T3-L1 linijų ląstelėse
  11. Characteristics of severe ocular injuries and evaluation of visual rehabilitation
  12. Cheminių junginių farmakokinetinio parametro pasiskirstymo tūrio įvertinimas ir pritaikymas naujų vaistų paieškai
  13. Chirurginio profilio pacientų galimybės dalyvauti sveikatos priežiūros sprendimų priėmime įvertinimas
  14. Chirurginio profilio slaugytojų darbo motyvacijos veiksniai
  15. Chitosan utilization in antitubercular prodrugs development
  16. Chlorelės poveikis paršavedžių produktyvumui ir paršelių augimo spartai
  17. Cholesterolio kiekis skirtingų veislių kiaulių mėsoje
  18. Cinko jonų apsauginio poveikio kepenų transliacijos sistemai įvertinimas esant toksiniam kadmio jonų poveikiui
  19. Corticospinal and peripheral conductions to proximal lower limb muscles: a combined neurophysiological study
  20. D. Čeičienės pieno surinkimo įmonės superkamo pieno kokybė ir analizė
  21. DB, F1, F2, ir F2/Victor mišrūnų veislių kiaulaičių penėjimosi ir mėsinių savybių palyginimas laikant ant betoninių grindų
  22. DB, F1, F2, ir F2/Victor mišrūnų veislių kuiliukų kastratų penėjimosi ir mėsinių savybių palyginimas laikant ant betoninių grindų
  23. Dantų ėduonies paplitimo ir intensyvumo tarp Kauno miesto 12 metų moksleivių bei jų mitybos ir burnos higienos įpročių vertinimas
  24. Darbo komandoje įgūdžių ir jų tobulinimo galimybių tarp visuomenės sveikatos priežiūros specialistų įvertinimas
  25. Darbo organizavimo VšĮ Marijampolės ligoninėje vertinimas
  26. Darbuotojų dalyvavimas "N" gydymo įstaigos valdyme
  27. Darbuotojų motyvavimo problemos analizė viešajame sektoriuje (Lietuvos valstybinės veterinarijos preparatų inspekcijos pavyzdžiu)
  28. Darbuotojų požiūris į kokybės sistemos diegimą
  29. Darbuotojų požiūris į paslaugų kokybę ligoninėje
  30. Daugiakomponentinio raciono ir raciono mišinio pieno galvijams palyginamasis įvertinimas
  31. Daugiamečių varpinių pašarinių žolių maistingumo tyrimai vegetacijos metu
  32. Dažniausi hospitalizuotų pagyvenusio amžiaus pacientų sveikatos sutrikimai
  33. Demografiniai – socialiniai pirminės sveikatos priežiūros prieinamumo skirtumai sveikatos priežiūros įstaigoje
  34. Depresija ir jos ryšys su skydliaukės funkcija nėštumo metu
  35. Diagnostic peculiarities of iron deficiency in early childhood
  36. Didžiuosiuose prekybos centruose parduodamų daržovių maistinė ir energinė vertė
  37. Dienos centro kūrimo poreikis demencija sergantiems ligoniams
  38. Digoksino, karbamazepino ir valproinės rūgšties suvartojimo bei terapinio monitoravimo intensyvumo pokyčių analizė
  39. Dobilų (Trifolium L.) genties augalų izoflavonų kiekybinės sudėties tyrimas
  40. Doktorantūros studijos ir jų efektyvumo įvertinimas
  41. Domeikavos gimnazijos mokinių gyvensenos ir požiūrio į savo kūną tyrimas
  42. Domeikavos kaimo gyventojų požiūris į buitinių atliekų rūšiavimą
  43. Druskininkų n sanatorijos santykių su komerciniais klientais plėtotė
  44. Echinokokozių epizootiniai duomenys. Lietuvos rudųjų lapių (vulpes vulpes) ir usūrinių šunų (nyctereutes procyonoides) helmintai
  45. Efektyviosios skysčių chromatografijos - pokolonėlinės reakcijos metodo vystymas antioksidantinio aktyvumo nustatymui
  46. Effects of physical exercise on tretment of patients with severe depression
  47. Ekologinio ūkio ūkininkų požiūrio į genetiškai modifikuotus produktus ir jų galimą riziką žmonių sveikatai įvertinimas
  48. Ekologinės paukštininkystės plėtros Lietuvoje tyrimas
  49. Ekologinės triušių mitybos tyrimas ir pritaikymas Lietuvoje
  50. Ekologiškai ir neekologiškai auginamų karpių technologijų palyginimas, privalumai ir trūkumai