1. Kserostomijos etiologijos ir klinikos ypatumų bei pacientų burnos sveikatos pagerinimo tyrimų rezultatai
  2. Ksilanazių, beta gliukanazių, celiulazių ir amonio propionato bei pieno rūgšties įtaka viščiukų broilerių virškinimo procesams
  3. Kuilio veislės ir amžiaus įtaka spermos kokybei ir gebėjimui apsivaisinti
  4. Kumelių nesusikergimo priežasčių tyrimas X žirgyne
  5. Kvapiojo rozmarino etanolinių ištraukų technologijos ir kokybės vertinimas
  6. Kvapiųjų rozmarinų, Vaistinių ramunių ir Paprastųjų pankolių skystųjų ekstraktų technologijos ir kokybės vertinimas
  7. Kvercetino ir jo glikozidų poveikis žiurkės inkstų mitochondrijų kvėpavimui
  8. Kvietrugių maistinės vertės tyrimai ir jų panaudojimas viščiukų broilerių mityboje
  9. Kviečių glitimo pašaro įtaka karvių produktyvumui ir pieno cheminei sudėčiai
  10. Kėdainių rajono mokyklų septintų, devintų, ir vienuoliktų klasių mokinių mitybos būklės ir mitybos įpročių sąsajos
  11. Kūdikių emocijų ir elgesio sunkumai bei juos prognozuojantys veiksniai
  12. Kūginio pluošto kompiuterinės tomografijos diagnostinių galimybių endodontijoje tyrimai
  13. Kūno masių centro poslinkio, stuburo linkių, funkcijos ir gyvenimo pilnatvės vertinimas prieš ir po kineziterapijos asmenims, patyrusiems blauzdos amputaciją, pirminio protezavimo laikotarpiu
  14. Kūno stebėjimo meditacijos kineziterapijoje poveikis sveikatos būklei moterims po dalinio krūties šalinimo
  15. Kūribinių metodų taikymas ergoterapijoje ugdant sergančiųjų psichikos ligomis bendravimo įgūdžius
  16. LSMU Kauno klinikų šeimos medicinos klinikoje dirbančių šeimos gydytojų ir besilankančių pacientų požiūriai į medicininės konsultacijos tikslus ir pacientui skirto laiko panaudojimo veiksmingumą
  17. LSMU MA studentų darbo su kompiuteriu ergonomika ir nusiskundimai sveikata
  18. LSMU visuomenės sveikatos fakulteto magistrantūros absolventų karjeros raida
  19. Labai mažo gimimo svorio naujagimių motorinės raidos įvertinimas bei kineziterapijos veiksmingumas atskirais kūdikystės laikotarpiais
  20. Laikymo sąlygų įtaka LOPL sergančių arklių darbingumui
  21. Laktobacilų padermių antagonistinių savybių tyrimai
  22. Laukinių ir naminių kiaulių HAL geno tyrimas
  23. Laukinių pelinių graužikų užsikrėtimas kaspinuočių metacestodais Lietuvoje
  24. Lazerinės doplerografijos reikšmė objektyvizuojant nudegimo gylį ir nudegusių žaizdų savaiminės epitelizacijos tikimybę
  25. Lašišinių bei eršketinių žuvų auginimo analizė UAB „Vasaknos“ žuvininkystės tvenkiniuose
  26. Lašišų (Salmo salar L.) ir šlakių (Salmo trutta trutta L.) kolumnariozės tyrimai
  27. Lektinų, išskirtų iš Phaseolus vulgaris L., antioksidacinio/prooksidacinio aktyvumo tyrimas ir įtakos glioblastomos ląstelių gyvybingumui įvertinimas
  28. Leptino geno C3469T polimorfizmo įtaka kiaulių produktyvumo požymiams
  29. Leptospirozės paplitimas Lietuvos kiaulininkystės ūkiuose
  30. Lesalų, papildytų dideliu nesmulkintų kvietrugių kiekiu, įtaka viščiukų broilerių produktyvumui bei mėsos kokybei
  31. Lesalų, papildytų nesmulkintais kvietrugiais, įtaka viščiukų broilerių produktyvumui, virškinimo trakto išsivystymui bei virškinimo procesams
  32. Lesalų, praturtintų saulėgrąžų, rapsų ir sėmenų aliejais, įtaka vištų dedeklių produktyvumui ir kiaušinių kokybei
  33. Liemens raumenų izometrinės jėgos, simetriškumo ir gyvenimo pilnatvės kaita atliekant stuburo stabilizavimo ir laikysenos korekcijos pratimus asmenims, kuriems diagnozuota juosmeninės stuburo dalies išvarža
  34. Liemens raumenų jėgos, ištvermės ir funkcinės būklės sąsajų įvertinimas asmenims, besiskundžiantiems nugaros apatinės dalies skausmu
  35. Lietuviškų žuvies gaminių saugos įvertinimas histamino atžvilgiu
  36. Lietuviškų žuvies gaminių saugos įvertinimas riebalų rūgščių trans izomerų atžvilgiu
  37. Lietuvoje augančių gervuogių vaisių fitocheminės sudėties įvairovės tyrimas
  38. Lietuvoje augančių vaistinių augalų vartojimo gyvūnams gydyti analizė
  39. Lietuvoje auginamos arklių veislės ir jų paplitimo analizė
  40. Lietuvoje auginamų kviečių veislių ir Speltos fermentinio aktyvumo bei technologinių savybių įtaka duonos kokybei ir saugai
  41. Lietuvoje auginamų žirgų kojų pirštų ligos, pažeidimai bei kitos patologijos aptinkamos rentgeno nuotraukose, jų analizė
  42. Lietuvoje gaminamų fermentinių sūrių ir sūrio produktų riebalų kokybės rodiklių įvertinimas
  43. Lietuvoje parduodamų maisto produktų ženklinimas maistingumo ir sveikatingumo teiginiais ( atitiktis ir ypatumai pagal Europos Sąjungos reglamentą 1924/2006)
  44. Lietuvos Sveikatos Mokslų Universiteto Farmacijos Fakulteto studentų šeimų namų vaistinėlių sudėtis ir savigydos ypatybės
  45. Lietuvos akademinė elektroninė biblioteka - eLABa
  46. Lietuvos daugiaprofilinės ligoninės N skyriaus personalo nuomonės apie konfliktų valdymą įvertinimas
  47. Lietuvos ginčytinų profesinių ligų atvejų 2005-2009 metais charakteristikos bei jų sąsajos su profilaktiniais sveikatos tikrinimais
  48. Lietuvos gyventojų daržovių ir vaisių vartojimo įpročiai ir jų sąsajos su socialiniais ir gyvensenos veiksniais
  49. Lietuvos gyventojų mirtingumo nuo retesnių mirties priežasčių pokyčiai ir demografiniai socialiniai netolygumai
  50. Lietuvos ikimokyklines įstaigas lankančių 4–6 metų amžiaus vaikų burnos higienos būklė, dantų pažeidžiamumas ėduonimi, jo ryšys su šeimos socioekonomine padėtimi