1. Kvapiojo rozmarino etanolinių ištraukų technologijos ir kokybės vertinimas
  2. Kvapiųjų rozmarinų, Vaistinių ramunių ir Paprastųjų pankolių skystųjų ekstraktų technologijos ir kokybės vertinimas
  3. Kvercetino ir jo glikozidų poveikis žiurkės inkstų mitochondrijų kvėpavimui
  4. Kvietrugių maistinės vertės tyrimai ir jų panaudojimas viščiukų broilerių mityboje
  5. Kviečių glitimo pašaro įtaka karvių produktyvumui ir pieno cheminei sudėčiai
  6. Kėdainių rajono mokyklų septintų, devintų, ir vienuoliktų klasių mokinių mitybos būklės ir mitybos įpročių sąsajos
  7. Kūdikių emocijų ir elgesio sunkumai bei juos prognozuojantys veiksniai
  8. Kūginio pluošto kompiuterinės tomografijos diagnostinių galimybių endodontijoje tyrimai
  9. Kūno masių centro poslinkio, stuburo linkių, funkcijos ir gyvenimo pilnatvės vertinimas prieš ir po kineziterapijos asmenims, patyrusiems blauzdos amputaciją, pirminio protezavimo laikotarpiu
  10. Kūno stebėjimo meditacijos kineziterapijoje poveikis sveikatos būklei moterims po dalinio krūties šalinimo
  11. Kūribinių metodų taikymas ergoterapijoje ugdant sergančiųjų psichikos ligomis bendravimo įgūdžius
  12. LSMU Kauno klinikų šeimos medicinos klinikoje dirbančių šeimos gydytojų ir besilankančių pacientų požiūriai į medicininės konsultacijos tikslus ir pacientui skirto laiko panaudojimo veiksmingumą
  13. LSMU MA studentų darbo su kompiuteriu ergonomika ir nusiskundimai sveikata
  14. LSMU visuomenės sveikatos fakulteto magistrantūros absolventų karjeros raida
  15. Labai mažo gimimo svorio naujagimių motorinės raidos įvertinimas bei kineziterapijos veiksmingumas atskirais kūdikystės laikotarpiais
  16. Laikymo sąlygų įtaka LOPL sergančių arklių darbingumui
  17. Laktobacilų padermių antagonistinių savybių tyrimai
  18. Laukinių ir naminių kiaulių HAL geno tyrimas
  19. Laukinių pelinių graužikų užsikrėtimas kaspinuočių metacestodais Lietuvoje
  20. Lazerinės doplerografijos reikšmė objektyvizuojant nudegimo gylį ir nudegusių žaizdų savaiminės epitelizacijos tikimybę
  21. Lašišinių bei eršketinių žuvų auginimo analizė UAB „Vasaknos“ žuvininkystės tvenkiniuose
  22. Lašišų (Salmo salar L.) ir šlakių (Salmo trutta trutta L.) kolumnariozės tyrimai
  23. Lektinų, išskirtų iš Phaseolus vulgaris L., antioksidacinio/prooksidacinio aktyvumo tyrimas ir įtakos glioblastomos ląstelių gyvybingumui įvertinimas
  24. Leptino geno C3469T polimorfizmo įtaka kiaulių produktyvumo požymiams
  25. Leptino geno polimorfizmo įtaka paršavedžių reprodukcijos sutrikimų pasireiškimui
  26. Leptospirozės paplitimas Lietuvos kiaulininkystės ūkiuose
  27. Lesalų, papildytų dideliu nesmulkintų kvietrugių kiekiu, įtaka viščiukų broilerių produktyvumui bei mėsos kokybei
  28. Lesalų, papildytų nesmulkintais kvietrugiais, įtaka viščiukų broilerių produktyvumui, virškinimo trakto išsivystymui bei virškinimo procesams
  29. Lesalų, praturtintų saulėgrąžų, rapsų ir sėmenų aliejais, įtaka vištų dedeklių produktyvumui ir kiaušinių kokybei
  30. Liemens raumenų izometrinės jėgos, simetriškumo ir gyvenimo pilnatvės kaita atliekant stuburo stabilizavimo ir laikysenos korekcijos pratimus asmenims, kuriems diagnozuota juosmeninės stuburo dalies išvarža
  31. Liemens raumenų jėgos, ištvermės ir funkcinės būklės sąsajų įvertinimas asmenims, besiskundžiantiems nugaros apatinės dalies skausmu
  32. Lietuviškų žuvies gaminių saugos įvertinimas histamino atžvilgiu
  33. Lietuviškų žuvies gaminių saugos įvertinimas riebalų rūgščių trans izomerų atžvilgiu
  34. Lietuvoje augančių gervuogių vaisių fitocheminės sudėties įvairovės tyrimas
  35. Lietuvoje augančių vaistinių augalų vartojimo gyvūnams gydyti analizė
  36. Lietuvoje auginamos arklių veislės ir jų paplitimo analizė
  37. Lietuvoje auginamų kviečių veislių ir Speltos fermentinio aktyvumo bei technologinių savybių įtaka duonos kokybei ir saugai
  38. Lietuvoje auginamų žirgų kojų pirštų ligos, pažeidimai bei kitos patologijos aptinkamos rentgeno nuotraukose, jų analizė
  39. Lietuvoje gaminamų fermentinių sūrių ir sūrio produktų riebalų kokybės rodiklių įvertinimas
  40. Lietuvoje parduodamų maisto produktų ženklinimas maistingumo ir sveikatingumo teiginiais ( atitiktis ir ypatumai pagal Europos Sąjungos reglamentą 1924/2006)
  41. Lietuvos Sveikatos Mokslų Universiteto Farmacijos Fakulteto studentų šeimų namų vaistinėlių sudėtis ir savigydos ypatybės
  42. Lietuvos akademinė elektroninė biblioteka - eLABa
  43. Lietuvos daugiaprofilinės ligoninės N skyriaus personalo nuomonės apie konfliktų valdymą įvertinimas
  44. Lietuvos ginčytinų profesinių ligų atvejų 2005-2009 metais charakteristikos bei jų sąsajos su profilaktiniais sveikatos tikrinimais
  45. Lietuvos gyventojų daržovių ir vaisių vartojimo įpročiai ir jų sąsajos su socialiniais ir gyvensenos veiksniais
  46. Lietuvos gyventojų mirtingumo nuo retesnių mirties priežasčių pokyčiai ir demografiniai socialiniai netolygumai
  47. Lietuvos ikimokyklines įstaigas lankančių 4–6 metų amžiaus vaikų burnos higienos būklė, dantų pažeidžiamumas ėduonimi, jo ryšys su šeimos socioekonomine padėtimi
  48. Lietuvos ir Vengrijos smulkių gyvūnų klinikų triušių kelių anestezijos schemų veiksmingumo vertinimas
  49. Lietuvos jaunesniojo mokyklinio amžiaus vaikų antropometriniai rodikliai ir jų sąsajos su socialiniais ir gyvensenos veiksniais
  50. Lietuvos juodmargių galvijų populiacijos genealoginės struktūros ir giminingo poravimo laipsnio tyrimai