1. Lietuvos juodmargių galvijų populiacijos karvių eksterjero ir produktyvumo rodiklių įvertinimas bei jų tarpusavio ryšiai
  2. Lietuvos juodmargių, Lietuvos žalųjų ir Holšteinų veislių karvių melžimo savybės ir pieno kokybė pagal somatines ląsteles
  3. Lietuvos kraujo donorystės įstaigos veiklos efektyvumo įvertinimas
  4. Lietuvos mokinių šeimos aplinkos veiksniai ir jų reikšmė rizikingai elgsenai
  5. Lietuvos moksleivių mitybos socialiniai netolygumai
  6. Lietuvos nevyriausybinių organizacijų, vykdančių lėtinių neinfekcinių ligų prevenciją ir skatinančių sveiką gyvenseną, gebėjimų ir galimybių vertinimas
  7. Lietuvos paauglių žinių ir požiūrio į mitybą sąsajos su mitybos įpročiais
  8. Lietuvos pieninių galvijų populiacijos karvių pieno elektrinio laidumo fenotipinis ir genetinis kintamumas bei ryšys su produktyvumu ir karvių sveikumu
  9. Lietuvos pieninių galvijų populiacijos pieno baltymingumo genetinis gerinimas
  10. Lietuvos pilkųjų (Lepus europaeus) ir Baltųjų (Lepus timidus) kiškių kaukolių morfologinė analizė
  11. Lietuvos plaukimo veteranų mitybos ir požiūrio į mitybą vertinimas
  12. Lietuvos regioninių stacionarinių asmens sveikatos priežiūros įstaigų kokybės ir jos netolygumų vertinimas
  13. Lietuvos rinkoje esančių termiškai apdorotų mėsos gaminių analizė
  14. Lietuvos skirtingų regionų medus ir jo savybės
  15. Lietuvos sveikatos mokslų ir Aleksandro Stulginskio universitetų studentų požiūrio į buities ekologiją sąsajos su studijų programa bei praktine veikla
  16. Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Medicinos akademijos, medicinos fakulteto šešto kurso studentų rūkymo įpročių ir požiūrio į rūkymą vertinimas 1995 – 2010 metais
  17. Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Medicinos fakulteto studentų mobiliųjų telefonų naudojimo įpročiai ir jų sąsajos su sveikata
  18. Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ir Dublin City University studentų mitybos ypatumai
  19. Lietuvos sveikatos mokslų universiteto medicinos akademijos farmacijos fakulteto studentų darbo lūkesčių ir migracijos vertinimas
  20. Lietuvos sveikatos mokslų universiteto studentų mitybos įpročiai
  21. Lietuvos sveikatos mokslų universiteto studentų požiūrio į visuomenės sveikatos problemas kaita studijų metu
  22. Lietuvos tardymo izoliatoriuose sulaikytų asmenų alkoholio vartojimo įpročiai bei jų sąsajos su psichikos sveikatos būkle ir polinkiu į delinkventinį elgesį
  23. Lietuvos vietinių galvijų Lietuvos šėmų ir Lietuvos baltnugarių veislių monitoringas, panaudojimas ir išsaugojimas
  24. Lietuvos šėmųjų karvių kepenų fermentų kitimo dinamika
  25. Lietuvos žaliavinio pieno užteršimo A grupės farmakologiškai aktyviomis medžiagomis stebėsenos 2005 – 2011 m. analizė
  26. Lietuvos žaliavinio pieno užterštumo B grupės teršalais stebėsenos 2005-2010 m. analizė
  27. Ligoninės X medicinos personalo subjektyvaus sveikatos vertinimo sąsajos su psichosocialiniais rizikos veiksniais
  28. Ligonių mokymo programos reikšmė vaikų fizinei būklei po įdubos krūtinės ląstos deformacijos operacijos
  29. Ligonių su liumbosakraliniais skausmais gyvenimo kokybės pokyčiai taikant gydomąjį masažą
  30. Ligonių, kuriems atliktos stuburo juosmeninės dalies operacijos taikant skirtingus anestezijos metodus, pooperacinio laikotarpio slaugos ypatumai
  31. Ligonių, po galvos smegenų insulto, pažeistos rankos funkcijos bei reakcijos laiko vertinimas reabilitacijos eigoje
  32. Linijų derinio Ross 308 ir Cobb 500 pakaitinio prieauglio ir suaugusių vištų auginimo technologijų bei produktyvumo analizė
  33. Lipidų apykaitos sutrikimo gydymui ir profilaktikai vartojamų vaistų ir maisto papildų įvertinimas Lietuvos vaistinėse
  34. Listeria monocytogenes padermių, išskirtų iš mažmeninėje rinkoje parduodamų žuvų produktų, identifikavimas ir serotipavimas molekuliniais tyrimo metodais
  35. Lytinės ir reprodukcinės sveikatos ugdymo strategijos įgyvendinimo galimybės bendrojo lavinimo mokykloje
  36. Lėtinėmis neinfekcinėmis ligomis sergančių pacientų dalyvavimas priimant sprendimus pirminėje sveikatos priežiūroje: kokybinis tyrimas
  37. Lūpų pieštuko su augaliniais aliejais sudėties modeliavimas ir kokybės vertinimas
  38. MAISTO PRIEDAI, RIZIKA ŽMONIŲ SVEIKATAI, VARTOTOJŲ NUOMONĖS TYRIMAS
  39. MARKETINGO ELEMENTŲ ĮTAKOS VERTINIMAS PACIENTŲ APSISPRENDIMUI ĮSIGYJANT VAISTUS
  40. Magnetinio rezonanso tomografijos reikšmė vertinant gimdos kaklelio vėžio išplitimą ir chemospindulinio gydymo efektyvumą
  41. Maistinių ir pašarinių grūdų (kviečių ir miežių) kokybės kontrolė Lietuvos perdirbimo įmonėse
  42. Maistinių žolių ir prieskonių panaudojimas arbatų kompozicijose
  43. Maisto papildų reklamos atitikimas teisės aktų reikalavimams ir jos įtaka vartotojui
  44. Maisto produktų saugos valstybės kontrolė: pažeidimų analizė
  45. Maisto saugos ir kokybės informacijos valdymo sistema UAB „ RIMI LIETUVA“ prekybos tinkle
  46. Maisto saugos valdymas Širvintų rajono viešojo maitinimo įmonėse
  47. Maistui skerdžiamų arklių mėsos kokybė
  48. Maistui skerdžiamų avių kiekiai ir mėsos kokybė
  49. Maistui skerdžiamų triušių mėsos kokybė
  50. Maitinimo paslaugų kokybės analizė kaimo turizmo sodybose