1. Lietuvos ir Vengrijos smulkių gyvūnų klinikų triušių kelių anestezijos schemų veiksmingumo vertinimas
  2. Lietuvos jaunesniojo mokyklinio amžiaus vaikų antropometriniai rodikliai ir jų sąsajos su socialiniais ir gyvensenos veiksniais
  3. Lietuvos juodmargių galvijų populiacijos genealoginės struktūros ir giminingo poravimo laipsnio tyrimai
  4. Lietuvos juodmargių galvijų populiacijos karvių eksterjero ir produktyvumo rodiklių įvertinimas bei jų tarpusavio ryšiai
  5. Lietuvos juodmargių, Lietuvos žalųjų ir Holšteinų veislių karvių melžimo savybės ir pieno kokybė pagal somatines ląsteles
  6. Lietuvos kraujo donorystės įstaigos veiklos efektyvumo įvertinimas
  7. Lietuvos mokinių šeimos aplinkos veiksniai ir jų reikšmė rizikingai elgsenai
  8. Lietuvos moksleivių mitybos socialiniai netolygumai
  9. Lietuvos nevyriausybinių organizacijų, vykdančių lėtinių neinfekcinių ligų prevenciją ir skatinančių sveiką gyvenseną, gebėjimų ir galimybių vertinimas
  10. Lietuvos paauglių žinių ir požiūrio į mitybą sąsajos su mitybos įpročiais
  11. Lietuvos pieninių galvijų populiacijos karvių pieno elektrinio laidumo fenotipinis ir genetinis kintamumas bei ryšys su produktyvumu ir karvių sveikumu
  12. Lietuvos pieninių galvijų populiacijos pieno baltymingumo genetinis gerinimas
  13. Lietuvos pilkųjų (Lepus europaeus) ir Baltųjų (Lepus timidus) kiškių kaukolių morfologinė analizė
  14. Lietuvos plaukimo veteranų mitybos ir požiūrio į mitybą vertinimas
  15. Lietuvos regioninių stacionarinių asmens sveikatos priežiūros įstaigų kokybės ir jos netolygumų vertinimas
  16. Lietuvos rinkoje esančių termiškai apdorotų mėsos gaminių analizė
  17. Lietuvos skirtingų regionų medus ir jo savybės
  18. Lietuvos sveikatos mokslų ir Aleksandro Stulginskio universitetų studentų požiūrio į buities ekologiją sąsajos su studijų programa bei praktine veikla
  19. Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Medicinos akademijos, medicinos fakulteto šešto kurso studentų rūkymo įpročių ir požiūrio į rūkymą vertinimas 1995 – 2010 metais
  20. Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Medicinos fakulteto studentų mobiliųjų telefonų naudojimo įpročiai ir jų sąsajos su sveikata
  21. Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ir Dublin City University studentų mitybos ypatumai
  22. Lietuvos sveikatos mokslų universiteto medicinos akademijos farmacijos fakulteto studentų darbo lūkesčių ir migracijos vertinimas
  23. Lietuvos sveikatos mokslų universiteto studentų mitybos įpročiai
  24. Lietuvos sveikatos mokslų universiteto studentų požiūrio į visuomenės sveikatos problemas kaita studijų metu
  25. Lietuvos tardymo izoliatoriuose sulaikytų asmenų alkoholio vartojimo įpročiai bei jų sąsajos su psichikos sveikatos būkle ir polinkiu į delinkventinį elgesį
  26. Lietuvos vietinių galvijų Lietuvos šėmų ir Lietuvos baltnugarių veislių monitoringas, panaudojimas ir išsaugojimas
  27. Lietuvos šėmųjų karvių kepenų fermentų kitimo dinamika
  28. Lietuvos žaliavinio pieno užteršimo A grupės farmakologiškai aktyviomis medžiagomis stebėsenos 2005 – 2011 m. analizė
  29. Lietuvos žaliavinio pieno užterštumo B grupės teršalais stebėsenos 2005-2010 m. analizė
  30. Ligoninės X medicinos personalo subjektyvaus sveikatos vertinimo sąsajos su psichosocialiniais rizikos veiksniais
  31. Ligonių mokymo programos reikšmė vaikų fizinei būklei po įdubos krūtinės ląstos deformacijos operacijos
  32. Ligonių su liumbosakraliniais skausmais gyvenimo kokybės pokyčiai taikant gydomąjį masažą
  33. Ligonių, kuriems atliktos stuburo juosmeninės dalies operacijos taikant skirtingus anestezijos metodus, pooperacinio laikotarpio slaugos ypatumai
  34. Ligonių, po galvos smegenų insulto, pažeistos rankos funkcijos bei reakcijos laiko vertinimas reabilitacijos eigoje
  35. Linijų derinio Ross 308 ir Cobb 500 pakaitinio prieauglio ir suaugusių vištų auginimo technologijų bei produktyvumo analizė
  36. Lipidų apykaitos sutrikimo gydymui ir profilaktikai vartojamų vaistų ir maisto papildų įvertinimas Lietuvos vaistinėse
  37. Listeria monocytogenes padermių, išskirtų iš mažmeninėje rinkoje parduodamų žuvų produktų, identifikavimas ir serotipavimas molekuliniais tyrimo metodais
  38. Lytinės ir reprodukcinės sveikatos ugdymo strategijos įgyvendinimo galimybės bendrojo lavinimo mokykloje
  39. Lėtinėmis neinfekcinėmis ligomis sergančių pacientų dalyvavimas priimant sprendimus pirminėje sveikatos priežiūroje: kokybinis tyrimas
  40. Lūpų pieštuko su augaliniais aliejais sudėties modeliavimas ir kokybės vertinimas
  41. MAISTO PRIEDAI, RIZIKA ŽMONIŲ SVEIKATAI, VARTOTOJŲ NUOMONĖS TYRIMAS
  42. MARKETINGO ELEMENTŲ ĮTAKOS VERTINIMAS PACIENTŲ APSISPRENDIMUI ĮSIGYJANT VAISTUS
  43. Magnetinio rezonanso tomografijos reikšmė vertinant gimdos kaklelio vėžio išplitimą ir chemospindulinio gydymo efektyvumą
  44. Maistinių ir pašarinių grūdų (kviečių ir miežių) kokybės kontrolė Lietuvos perdirbimo įmonėse
  45. Maistinių žolių ir prieskonių panaudojimas arbatų kompozicijose
  46. Maisto papildų reklamos atitikimas teisės aktų reikalavimams ir jos įtaka vartotojui
  47. Maisto produktų saugos valstybės kontrolė: pažeidimų analizė
  48. Maisto saugos ir kokybės informacijos valdymo sistema UAB „ RIMI LIETUVA“ prekybos tinkle
  49. Maisto saugos valdymas Širvintų rajono viešojo maitinimo įmonėse
  50. Maistui skerdžiamų arklių mėsos kokybė