- Lietuvos juodmargių galvijų populiacijos karvių eksterjero ir produktyvumo rodiklių įvertinimas bei jų tarpusavio ryšiai
- Lietuvos juodmargių, Lietuvos žalųjų ir Holšteinų veislių karvių melžimo savybės ir pieno kokybė pagal somatines ląsteles
- Lietuvos kraujo donorystės įstaigos veiklos efektyvumo įvertinimas
- Lietuvos mokinių šeimos aplinkos veiksniai ir jų reikšmė rizikingai elgsenai
- Lietuvos moksleivių mitybos socialiniai netolygumai
- Lietuvos nevyriausybinių organizacijų, vykdančių lėtinių neinfekcinių ligų prevenciją ir skatinančių sveiką gyvenseną, gebėjimų ir galimybių vertinimas
- Lietuvos paauglių žinių ir požiūrio į mitybą sąsajos su mitybos įpročiais
- Lietuvos pieninių galvijų populiacijos karvių pieno elektrinio laidumo fenotipinis ir genetinis kintamumas bei ryšys su produktyvumu ir karvių sveikumu
- Lietuvos pieninių galvijų populiacijos pieno baltymingumo genetinis gerinimas
- Lietuvos pilkųjų (Lepus europaeus) ir Baltųjų (Lepus timidus) kiškių kaukolių morfologinė analizė
- Lietuvos plaukimo veteranų mitybos ir požiūrio į mitybą vertinimas
- Lietuvos regioninių stacionarinių asmens sveikatos priežiūros įstaigų kokybės ir jos netolygumų vertinimas
- Lietuvos rinkoje esančių termiškai apdorotų mėsos gaminių analizė
- Lietuvos skirtingų regionų medus ir jo savybės
- Lietuvos sveikatos mokslų ir Aleksandro Stulginskio universitetų studentų požiūrio į buities ekologiją sąsajos su studijų programa bei praktine veikla
- Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Medicinos akademijos, medicinos fakulteto šešto kurso studentų rūkymo įpročių ir požiūrio į rūkymą vertinimas 1995 – 2010 metais
- Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Medicinos fakulteto studentų mobiliųjų telefonų naudojimo įpročiai ir jų sąsajos su sveikata
- Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ir Dublin City University studentų mitybos ypatumai
- Lietuvos sveikatos mokslų universiteto medicinos akademijos farmacijos fakulteto studentų darbo lūkesčių ir migracijos vertinimas
- Lietuvos sveikatos mokslų universiteto studentų mitybos įpročiai
- Lietuvos sveikatos mokslų universiteto studentų požiūrio į visuomenės sveikatos problemas kaita studijų metu
- Lietuvos tardymo izoliatoriuose sulaikytų asmenų alkoholio vartojimo įpročiai bei jų sąsajos su psichikos sveikatos būkle ir polinkiu į delinkventinį elgesį
- Lietuvos vietinių galvijų Lietuvos šėmų ir Lietuvos baltnugarių veislių monitoringas, panaudojimas ir išsaugojimas
- Lietuvos šėmųjų karvių kepenų fermentų kitimo dinamika
- Lietuvos žaliavinio pieno užteršimo A grupės farmakologiškai aktyviomis medžiagomis stebėsenos 2005 – 2011 m. analizė
- Lietuvos žaliavinio pieno užterštumo B grupės teršalais stebėsenos 2005-2010 m. analizė
- Ligoninės X medicinos personalo subjektyvaus sveikatos vertinimo sąsajos su psichosocialiniais rizikos veiksniais
- Ligonių mokymo programos reikšmė vaikų fizinei būklei po įdubos krūtinės ląstos deformacijos operacijos
- Ligonių su liumbosakraliniais skausmais gyvenimo kokybės pokyčiai taikant gydomąjį masažą
- Ligonių, kuriems atliktos stuburo juosmeninės dalies operacijos taikant skirtingus anestezijos metodus, pooperacinio laikotarpio slaugos ypatumai
- Ligonių, po galvos smegenų insulto, pažeistos rankos funkcijos bei reakcijos laiko vertinimas reabilitacijos eigoje
- Linijų derinio Ross 308 ir Cobb 500 pakaitinio prieauglio ir suaugusių vištų auginimo technologijų bei produktyvumo analizė
- Lipidų apykaitos sutrikimo gydymui ir profilaktikai vartojamų vaistų ir maisto papildų įvertinimas Lietuvos vaistinėse
- Listeria monocytogenes padermių, išskirtų iš mažmeninėje rinkoje parduodamų žuvų produktų, identifikavimas ir serotipavimas molekuliniais tyrimo metodais
- Lytinės ir reprodukcinės sveikatos ugdymo strategijos įgyvendinimo galimybės bendrojo lavinimo mokykloje
- Lėtinėmis neinfekcinėmis ligomis sergančių pacientų dalyvavimas priimant sprendimus pirminėje sveikatos priežiūroje: kokybinis tyrimas
- Lūpų pieštuko su augaliniais aliejais sudėties modeliavimas ir kokybės vertinimas
- MAISTO PRIEDAI, RIZIKA ŽMONIŲ SVEIKATAI, VARTOTOJŲ NUOMONĖS TYRIMAS
- MARKETINGO ELEMENTŲ ĮTAKOS VERTINIMAS PACIENTŲ APSISPRENDIMUI ĮSIGYJANT VAISTUS
- Magnetinio rezonanso tomografijos reikšmė vertinant gimdos kaklelio vėžio išplitimą ir chemospindulinio gydymo efektyvumą
- Maistinių ir pašarinių grūdų (kviečių ir miežių) kokybės kontrolė Lietuvos perdirbimo įmonėse
- Maistinių žolių ir prieskonių panaudojimas arbatų kompozicijose
- Maisto papildų reklamos atitikimas teisės aktų reikalavimams ir jos įtaka vartotojui
- Maisto produktų saugos valstybės kontrolė: pažeidimų analizė
- Maisto saugos ir kokybės informacijos valdymo sistema UAB „ RIMI LIETUVA“ prekybos tinkle
- Maisto saugos valdymas Širvintų rajono viešojo maitinimo įmonėse
- Maistui skerdžiamų arklių mėsos kokybė
- Maistui skerdžiamų avių kiekiai ir mėsos kokybė
- Maistui skerdžiamų triušių mėsos kokybė
- Maitinimo paslaugų kokybės analizė kaimo turizmo sodybose