1. Maitinimo paslaugų kokybės analizė kaimo turizmo sodybose
  2. Malassezia pachydermatis paplitimas sveikų ir kliniškai dermatitu sergančių šunų tarpe
  3. Maltos mėsos pusgaminių funkcionaliosios vertės pagerinimo galimybės augaliniais produktais
  4. Marijampolės apskrities pirmokų mitybos ypatumų ir fizinio išsivystymo sąsajos bei pokyčiai per penkerius metus
  5. Marijampolės apskrities šeimos gydytojų požiūris į imunoprofilaktiką
  6. Marijampolės miesto gyventojų mitybos įpročių ir gyvenimo būdo įtakos viršsvorio bei nutukimo atsiradimui tyrimas
  7. Marijampolės miesto mokyklų 6-7 klasių moksleivių darbo kompiuteriu ir subjektyvios sveikatos sąsajos
  8. Marinuotų paukštienos pusgaminių užkrėstumas kampilobakterijomis ir jų rūšinė įvairovė
  9. Mastito sukėlėjų ir somatinių ląstelių karvių piene priklausomybės tyrimai
  10. Mastito sukėlėjų paplitimas Lietuvos galvijų populiacijoje
  11. Mastito sukėlėjų įtaka karvių pieno sudėčiai
  12. Mastito sukėlėjų įtaka somatinėms ląstelėms karvių piene
  13. Matrikso metaloproteinazių ir angiotenziną konvertuojančių fermentų raiškos sąsajų su kylančiosios aortos dilatacine patologija tyrimas
  14. Matrikso metaloproteinazių raiškos ir jų genų polimorfizmo charakteristika nepiktybinių gerklų darinių, ikivėžinių būklių bei gerklų vėžio atvejais
  15. Mažų alkoholių kainų ir specialių akcijų vertinimas studentų požiūriu
  16. Medicinos darbuotojų psichologinių darbo aplinkos veiksnių ir savo sveikatos vertinimo sąsajų tyrimas
  17. Medicinos fakulteto studentų darbo ir poilsio režimo sąsajos su subjektyviai vertinama sveikata
  18. Medicinos personalo streso ir priekabiavimo darbe patirtis ir valdymo galimybės specializuotoje asmens sveikatos priežiūros įstaigoje
  19. Medicinos personalo žinių, apie rankų higienos reikalavimų laikymąsi asmens sveikatos priežiūros įstaigoje, vertinimas
  20. Medžiagų liekanų gyvūnų ir gyvūninių maisto produktų mėginiuose stebėsenos analizė 2009–2012 m. Lietuvoje
  21. Meloksikamo hidrofilinių gelių modeliavimas ir biofarmacinis vertinimas
  22. Melsvadumblio Spirulina platensis įtaka melžiamų ožkų produkcijai
  23. Melsvadumblio Spirulina platensis panaudojimas gyvulininkystėje
  24. Melsvadumblio Spirulina platensis įtaka bičių produktyvumui ir medaus kokybei
  25. Melsvadumblio Spirulina platensis įtaka juodmargių karvių produktyvumui ir pieno sudėčiai
  26. Melsvadumblio Spirulina platensis įtaka karvių pieno sudėties rodikliams
  27. Melžiamų karvių sveikatos būklės įvertinimas skirtingais metų laikotarpiais
  28. Merginų informuotumas apie ultravioletinės spinduliuotės poveikį sveikatai bei sąsajos su deginimosi elgsena
  29. Metabolinės kepenų ligos: Vilsono ligos ir hfe-hemochromatozės genetinė charakteristika
  30. Meticilinui atsparaus staphylococcus aureus išskyrimas iš viščiukų broilerių ir dedeklių vištų
  31. Metų trukmės grupinės mankštos poveikis pagyvenusių žmonių organizmo funkcinėms sistemoms
  32. Miesto ir kaimo moksleivių mitybos ypatumų analizė
  33. Mikologiniai ir mikotoksikologiniai tyrimai ekologiškoje ir įprastinėje duonos gamybos grandinėje panaudojant pienarūgštes bakterijas deoksinivalenolio detoksikacijai
  34. Mikologinė bei mikotoksikologinė tarša riešutuose ir saulėgrąžose
  35. Mikoplazmų, išskirtų iš galvijų, rūšys, jų biologinės savybės
  36. Mikotoksikologiniai medžiojamų gyvūnų mitybos aspektai
  37. Mikotoksinai atvežtinėse pašarinėse žaliavose
  38. Mikotoksinus detoksikuojančių profilaktikos priemonių pieniniams galvijams efektyvumo įvertinimas
  39. Mikotoksinų adsorbento "Escent" poveikis broilerių dvylikapirštės žarnos gleivinei ir kraujo biocheminiams parametrams
  40. Mikrobinės maisto taršos analizė
  41. Mikrobiologinių rodiklių kitimas smulkintoje mėsoje laikymo metu
  42. Mikrocirkuliacijos tyrimai sepsio metu eksperimentinėmis ir klinikinėmis sąlygomis
  43. Mikroemulsijų formuluočių su tolnaftatu gamyba ir vertinimas
  44. Mikromicetais pažeistų grūdų kokybė
  45. Mikroskopinių grybų paplitimas kliniškai sveikų kačių kailyje
  46. Miltelių, granulių ir pelečių su ginkmedžių lapų, gudobelių vaisių ir sukatžolių žolės sausaisiais ekstraktais technologijos tyrimas
  47. Mineralinių medžiagų ir vitaminų kiekio analizė smulkių gyvūnų maisto papilduose
  48. Minkštojo sūrio „Fetuva“ gamybos technologijos optimizavimas
  49. Mitybos įpročiai, mitybos rekomendacijų laikymasis ir veiksniai, lemiantys svorio mažėjimą ir grįžimą po nutukimo operacijų
  50. Mitybos įtaka melžiamų karvių sveikatingumui ir pieno kokybei