1. Maistui skerdžiamų avių kiekiai ir mėsos kokybė
  2. Maistui skerdžiamų triušių mėsos kokybė
  3. Maitinimo paslaugų kokybės analizė kaimo turizmo sodybose
  4. Malassezia pachydermatis paplitimas sveikų ir kliniškai dermatitu sergančių šunų tarpe
  5. Maltos mėsos pusgaminių funkcionaliosios vertės pagerinimo galimybės augaliniais produktais
  6. Marijampolės apskrities pirmokų mitybos ypatumų ir fizinio išsivystymo sąsajos bei pokyčiai per penkerius metus
  7. Marijampolės apskrities šeimos gydytojų požiūris į imunoprofilaktiką
  8. Marijampolės miesto gyventojų mitybos įpročių ir gyvenimo būdo įtakos viršsvorio bei nutukimo atsiradimui tyrimas
  9. Marijampolės miesto mokyklų 6-7 klasių moksleivių darbo kompiuteriu ir subjektyvios sveikatos sąsajos
  10. Marinuotų paukštienos pusgaminių užkrėstumas kampilobakterijomis ir jų rūšinė įvairovė
  11. Mastito sukėlėjų ir somatinių ląstelių karvių piene priklausomybės tyrimai
  12. Mastito sukėlėjų paplitimas Lietuvos galvijų populiacijoje
  13. Mastito sukėlėjų įtaka karvių pieno sudėčiai
  14. Mastito sukėlėjų įtaka somatinėms ląstelėms karvių piene
  15. Matrikso metaloproteinazių ir angiotenziną konvertuojančių fermentų raiškos sąsajų su kylančiosios aortos dilatacine patologija tyrimas
  16. Matrikso metaloproteinazių raiškos ir jų genų polimorfizmo charakteristika nepiktybinių gerklų darinių, ikivėžinių būklių bei gerklų vėžio atvejais
  17. Mažų alkoholių kainų ir specialių akcijų vertinimas studentų požiūriu
  18. Medicinos darbuotojų psichologinių darbo aplinkos veiksnių ir savo sveikatos vertinimo sąsajų tyrimas
  19. Medicinos fakulteto studentų darbo ir poilsio režimo sąsajos su subjektyviai vertinama sveikata
  20. Medicinos personalo streso ir priekabiavimo darbe patirtis ir valdymo galimybės specializuotoje asmens sveikatos priežiūros įstaigoje
  21. Medicinos personalo žinių, apie rankų higienos reikalavimų laikymąsi asmens sveikatos priežiūros įstaigoje, vertinimas
  22. Medžiagų liekanų gyvūnų ir gyvūninių maisto produktų mėginiuose stebėsenos analizė 2009–2012 m. Lietuvoje
  23. Meloksikamo hidrofilinių gelių modeliavimas ir biofarmacinis vertinimas
  24. Melsvadumblio Spirulina platensis įtaka melžiamų ožkų produkcijai
  25. Melsvadumblio Spirulina platensis panaudojimas gyvulininkystėje
  26. Melsvadumblio Spirulina platensis įtaka bičių produktyvumui ir medaus kokybei
  27. Melsvadumblio Spirulina platensis įtaka juodmargių karvių produktyvumui ir pieno sudėčiai
  28. Melsvadumblio Spirulina platensis įtaka karvių pieno sudėties rodikliams
  29. Melžiamų karvių sveikatos būklės įvertinimas skirtingais metų laikotarpiais
  30. Merginų informuotumas apie ultravioletinės spinduliuotės poveikį sveikatai bei sąsajos su deginimosi elgsena
  31. Metabolinės kepenų ligos: Vilsono ligos ir hfe-hemochromatozės genetinė charakteristika
  32. Meticilinui atsparaus staphylococcus aureus išskyrimas iš viščiukų broilerių ir dedeklių vištų
  33. Metų trukmės grupinės mankštos poveikis pagyvenusių žmonių organizmo funkcinėms sistemoms
  34. Miesto ir kaimo moksleivių mitybos ypatumų analizė
  35. Mikologiniai ir mikotoksikologiniai tyrimai ekologiškoje ir įprastinėje duonos gamybos grandinėje panaudojant pienarūgštes bakterijas deoksinivalenolio detoksikacijai
  36. Mikologinė bei mikotoksikologinė tarša riešutuose ir saulėgrąžose
  37. Mikoplazmų, išskirtų iš galvijų, rūšys, jų biologinės savybės
  38. Mikotoksikologiniai medžiojamų gyvūnų mitybos aspektai
  39. Mikotoksinai atvežtinėse pašarinėse žaliavose
  40. Mikotoksinus detoksikuojančių profilaktikos priemonių pieniniams galvijams efektyvumo įvertinimas
  41. Mikotoksinų adsorbento "Escent" poveikis broilerių dvylikapirštės žarnos gleivinei ir kraujo biocheminiams parametrams
  42. Mikrobinės maisto taršos analizė
  43. Mikrobiologinių rodiklių kitimas smulkintoje mėsoje laikymo metu
  44. Mikrocirkuliacijos tyrimai sepsio metu eksperimentinėmis ir klinikinėmis sąlygomis
  45. Mikroemulsijų formuluočių su tolnaftatu gamyba ir vertinimas
  46. Mikromicetais pažeistų grūdų kokybė
  47. Mikroskopinių grybų paplitimas kliniškai sveikų kačių kailyje
  48. Miltelių, granulių ir pelečių su ginkmedžių lapų, gudobelių vaisių ir sukatžolių žolės sausaisiais ekstraktais technologijos tyrimas
  49. Mineralinių medžiagų ir vitaminų kiekio analizė smulkių gyvūnų maisto papilduose
  50. Minkštojo sūrio „Fetuva“ gamybos technologijos optimizavimas