1. Veiksnių, lemiančių šeimos gydytojo pasirinkimą, įvertinimas
  2. Veiksnių, turinčių įtakos Lietuvos karvių mastitų sukėlėjų rūšims ir paplitimui, analizė
  3. Veiksnių, įtakojančių šunų akių konjunktyvitą, analizė
  4. Veiksnnių, įtakojančių naujagimių hiperbilirubinemiją, esant ABO antigeniniam netapatumui, vertinimas
  5. Veislinių kuilių sėklidžių ir priedinių lytinių liaukų morfologiniai ir morfometriniai tyrimai
  6. Veislinių šunų sergamumas alkūnės sąnario displazija
  7. Veislės įtaka karvių pieno sudėčiai ir kokybei
  8. Veršelių bronchopneumonijų terapijos optimizavimas pasiriktame ūkyje
  9. Veršelių plaučių ligų patomorfologinių tyrimų analizė
  10. Veterinarijos gydytojų poreikis Lietuvos darbo rinkai
  11. Vidinė kokybės vadybos sistema ir jos tobulinimas. UAB "Lazdijų sveikatos centras" atvejis
  12. Viduląstelinio pH įtaka plyšinių jungčių blokatorių poveikiui
  13. Vidurinių mokyklų moksleivių psichosocialinių rizikos veiksnių, neracionalios mitybos ir sveikatos nusiskundimų sąsajų tyrimas
  14. Vidutinio amžiaus asmenų, besiskundžiančių nespecifiniu apatinės nugaros dalies skausmu, skausmo intensyvumo, liemens raumenų statinės ištvermės ir funkcinės būklės pokytis po kineziterapijos
  15. Vidutinio ir pagyvenusio amžiaus miesto gyventojų sveikatos ir gyvensenos ypatumai
  16. Vienapiesčių gudobelių (Crataegus monogyna Jacq.) lapų ir vaisių antioksidantinio aktyvumo ir bioaktyvių junginių tyrimas
  17. Vietinio poveikio vaisto formų ir jontoforezės poveikio 5-aminolevulino rūgšties ir jos provaisto skvarbai į (pro) odą įvertinimas
  18. Vietinių pašarų maistinės vertės analizė ir panaudojimo efektyvumas laktuojančių karvių mityboje
  19. Viešai tiekiamo geriamojo vandens saugos ir kokybės įvertinimas Alytaus ir Lazdijų rajonuose
  20. Viešojo maitinimo įmonių gaminių mikrobiologinės kokybės tyrimai
  21. Vilniaus miesto farmacijos specialistų dalyvavimo farmakologinio budrumo sistemoje vertinimas
  22. Vilniaus miesto ir buvusios Vilniaus apskrities pirmokų antropometrinių rodiklių sąsajos su fizinio aktyvumo ypatumais 2008 ir 2010 metais
  23. Vilniaus miesto šeimos gydytojų požiūris į farmacinės kompanijos atstovo vizitus
  24. Virtų dešrų kokybės tyrimai
  25. Virusinių ligų paplitimas kai kuriuose galvijininkystės ūkiuose
  26. Virškinimo procesų karvių didžiajame prieskrandyje ir jų produktyvumo tyrimai, naudojant šėrimui pramonės šalutinius produktus
  27. Viršutinių galūnių lūžius patyrusių pagyvenusio amžiaus pacientų gyvenimo kokybė ir jos pokyčiai ambulatorinio gydymo metu
  28. Visuomenės sveikatos bakalauro programos studentų nuomonės apie lyderystės studijų poreikį įvertinimas.
  29. Visuomenės sveikatos biurų organizacijos kultūra ir sąsajos su pasitenkinimu darbu
  30. Visuomenės sveikatos biurų veiklos ir veiklos efektyvumo vertinimas
  31. Visuomenės sveikatos priežiūros reformos Šiaulių apskrityje vertinimas
  32. Visuomenės sveikatos priežiūros specialistų, dirbančių mokyklose, motyvacija ir pasitenkinimas darbu bei dažniausios darbo keitimo priežastys
  33. Visuomenės sveikatos saugos kontrolė mokyklose: mokyklų administracijos darbuotojų nuomonės tyrimas
  34. Visuomenės sveikatos specialistų nuomonės apie socialinio marketingo visuomenės sveikatoje įvertinimas
  35. Visuomenės sveikatos specialistų podiplominių studijų kvalifikacijos kėlimo poreikio dinamikos 2009 – 2011 m. įvertinimas
  36. Visuomenės sveikatos specialistų profesinių kompetencijų vertinimas
  37. Visuomenės sveikatos specialistų, dirbančių visuomenės sveikatos biuruose, motyvaciniai veiksniai darbui
  38. Visuomenės sveikatos studentų požiūris į visuomenės sveikatos studijas ir karjeros galimybes
  39. Visuomenės sveikatos vadybos magistro diplominio darbo santrauka
  40. Visuomenės sveikatos įstaigų vadovų požiūrio į komandinį darbą vertinimas
  41. Visuomenės sveikatos įstaigų vadovų požiūrio į konfliktus bei jų sprendimo kelius vertinimas
  42. Visuomenės vaistinėje dirbančių farmacijos specialistų nuomonė apie farmakologinį budrumą ir patirtis teikiant informaciją gyventojams apie nepageidaujamas reakcijas į vaistą
  43. Visuomenės vaistinės pacientų gaunamos farmacinės ir sveikatinimo informacijos tyrimas ir vertinimas
  44. Visuomenės vaistinės pacientų požiūrio į skiepus ir jų atlikimą vaistinėje tyrimas ir vertinimas
  45. Visuomenės vaistinės pacientų požiūrio į vaistinėje gaunamą sveikatinimo informaciją ir teikiamas papildomas paslaugas, kaip į sveikatos stiprinimo priemonę, tyrimas ir vertinimas
  46. Visuomenės vaistinėse dirbančių farmacijos specialistų pasirengimas teikti farmacinės rūpybos paslaugas
  47. Vitaminas A piene ir pieno produktuose
  48. Vitaminas E piene ir pieno produktuose
  49. Vitamino E preparatų analizė efektyviosios skysčių chromatografijos metodu
  50. Vištienos kokybės gerinimas, naudojant funkcionaliuosius ingredientus