1. Baltymų frakcijų, praturtintų lektinais, išskirtų iš Urtica dioica L. žolės, antimutageninio, citotoksinio ir antioksidacinio aktyvumo tyrimas
  2. Baltymų frakcijų, praturtintų lektinais, išskirtų iš urtica dioica l. Žolės ir sausojo ekstrakto, kokybinė – kiekybinė analizė ir mikrobiologinis tyrimas
  3. Baltymų kinazių ir kitų signalinių molekulių įtaką širdies miocitų L tipo kalcio srovei
  4. Baжная пpичина oшибoк, возникaющиx пpи oценкe электpoфopeтическиx иccлeдовaний белковыx фракций
  5. Bebrienos mitybinės vertės ir mėsos kokybės palyginamasis vertinimas su įvairių rūšių gyvūnų mėsa
  6. Bedarbystės sąsajos su sveikata ir sveika mityba
  7. Bendras imunoglobulino E lygis alergiškų šunų kraujo serume
  8. Bendrojo lavinimo mokyklų moksleivių Bendrojo lavinimo mokyklų moksleivių Bendrojo lavinimo mokyklų moksleivių Bendrojo lavinimo mokyklų moksleivių fizinio aktyvumo skatinimo modelio tobulinimo galimybės
  9. Bendrojo pobūdžio stacionarinės asmens sveikatos priežiūros įstaigos gydytojų darbo motyvai ir bendradarbiavimas su kolegomis
  10. Bendrosios praktikos slaugytojų motyvacija ir galimybės kvalifikacijos tobulinimui Panevėžio mieste
  11. Bendruomenės medicinos punktų veiklos specifiškumas ir perspektyvos
  12. Bendruomenės slaugytojų darbo organizavimas slaugant visiškos negalios pacientus
  13. Bendruomenės slaugytojų medicinos normoje apibrėžtų ir kasdien atliekamų veiklų atitikties vertinimas viešosiose ir privačiose PSP įstaigose
  14. Bendruomenės slaugytojų teikiamų slaugos paslaugų namuose ypatumai
  15. Benzimidazolų ir dihidropiridinų poveikio kraujagyslių segmentų ir papiliarinių raumenų izometrinei funkcijai įvertinimas
  16. Besilaukiančių ir neseniai pagimdžiusių moterų nuomone apie nėščiųjų sveikatos mokymų kursų efektyvumą
  17. Besiskundžiančių nugaros apatinės dalies skausmu asmenų fizinės būklės, nusiskundimų stiprumo bei fizinį aktyvumą ribojančių veiksnių sąsajos
  18. Beta amiloido sąveika su žiurkės neuroninėmis ir mikroglijos ląstelėmis: eksperimentiniai tyrimai in vitro
  19. Beta laktaminiai antibiotikai ir jų antimikrobinis efektyvumas iš karvių mastito išskirtiems streptokokams ir stafilokokams
  20. Biogeninių aminų formavimasis mėsos produktuose
  21. Biogeninių aminų susidarymas fermentiniuose sūriuose
  22. Biokatalizatorių įtaka akrilamido formavimuisi ruginės duonos gaminiuose bei kvietinių miltų technologinių savybių pagerinimo galimybės RS 190 modifikuotomis mielėmis, taikant pastaruosius pusruginės duonos gamybai
  23. Biologinių ir aplinkos veiksnių sąsajos su intelektine negalia ir kognityvinėmis funkcijomis bei asmenybės bruožais
  24. Biologiškai aktyvių junginių ir antioksidacinio aktyvumo natūraliose ir komercinėse vynuogių sultyse tyrimas
  25. Birštono mokinių burnos būklės bei burnos ligų rizikos veiksnių vertinimas
  26. Biržų rajono geriamojo vandens kokybės rodiklių analizė 2007- 2009 metais
  27. Bičių ir jų perų ligų tyrimai
  28. Bičių šeimos kaip gamybos priemonės tyrimai
  29. Bičių šeimos kaip gamybos priemonės tyrimai
  30. Blusų įtaka smulkių gyvūnų alerginio dermatito pasireišktimui
  31. Boundary element modeling of acoustic fields generated during ultrasonic angioplasty
  32. Bruknių lapų sirupo technologijos sukūrimas ir kokybės vertinimas
  33. Burnos gleivinės preparatų su jonažolės ekstraktu modeliavimas ir kokybės vertinimas
  34. Burnos higienos paslaugų poreikis ir prieinamumas ignalinos pirminės sveikatos priežiūros centre ,,Ignalinos sveikatos centras“
  35. Burnos higienos specialybės studentų požiūris į karjeros galimybes
  36. Burokėlių maistingumo kitimas priklausomai nuo tręšimo ir laikymo
  37. Buspirono ir fluoksetino ekstrakcijos iš kraujo plazmos tinkamiausių sąlygų nustatymas, medžiagų koncentraciją įvertinant efektyviosios skysčių chromatografijos metodu
  38. CTX-M β- laktamazes gaminančių Escherichia coli molekulinė charakteristika
  39. Campylobacter jejuni paplitimas, genetinė įvairovė bei išgyvenimo ypatumai broilerių mėsos gamybos grandinėje Lietuvoje
  40. Ceolito panaudojimo galimybės pramoniniuose šunų ėdaluose
  41. Ceolitų panaudojimas suaugusių kačių šėrimui
  42. Ceolitų įtaka maisto medžiagų pasisavinamumo lygiui triušio organizme ir svorio kitimui
  43. Chelatų įtaka pieno kokybės rodikliams
  44. Chemoterapijos įtaka pacientų, sergančių onkologinėmis ligomis, mitybos būklei ir gyvenimo kokybei
  45. Chinoksalino darinių antimikrobinio ir priešvėžinio aktyvumo tyrimas bei jų toksiškumo, farmakokinetinių savybių ir struktūros-aktyvumo ryšio įvertinimas
  46. Chirurgijos ir terapijos skyrių slaugytojų patiriamų stresogeninių įvykių ir profesinio perdegimo sąsajos
  47. Chirurginis antro tipo cukrinio diabeto gydymas: ekonominis įvertinimas
  48. Chloramfenikolis karvių žaliaviniame piene
  49. Chromosominių aberacijų įtaka galvijų reprodukcinėms savybėms
  50. Cinko ir selenito jonų įtaka redukuoto glutationo koncentracijai ir lipidų peroksidacijai kadmiu paveiktų laboratorinių pelių kepenyse