1. Baltymų frakcijų, praturtintų lektinais, išskirtų iš urtica dioica l. Žolės ir sausojo ekstrakto, kokybinė – kiekybinė analizė ir mikrobiologinis tyrimas
  2. Baltymų kinazių ir kitų signalinių molekulių įtaką širdies miocitų L tipo kalcio srovei
  3. Baжная пpичина oшибoк, возникaющиx пpи oценкe электpoфopeтическиx иccлeдовaний белковыx фракций
  4. Bebrienos mitybinės vertės ir mėsos kokybės palyginamasis vertinimas su įvairių rūšių gyvūnų mėsa
  5. Bedarbystės sąsajos su sveikata ir sveika mityba
  6. Bendras imunoglobulino E lygis alergiškų šunų kraujo serume
  7. Bendrojo lavinimo mokyklų moksleivių Bendrojo lavinimo mokyklų moksleivių Bendrojo lavinimo mokyklų moksleivių Bendrojo lavinimo mokyklų moksleivių fizinio aktyvumo skatinimo modelio tobulinimo galimybės
  8. Bendrojo pobūdžio stacionarinės asmens sveikatos priežiūros įstaigos gydytojų darbo motyvai ir bendradarbiavimas su kolegomis
  9. Bendrosios praktikos slaugytojų motyvacija ir galimybės kvalifikacijos tobulinimui Panevėžio mieste
  10. Bendruomenės medicinos punktų veiklos specifiškumas ir perspektyvos
  11. Bendruomenės slaugytojų darbo organizavimas slaugant visiškos negalios pacientus
  12. Bendruomenės slaugytojų medicinos normoje apibrėžtų ir kasdien atliekamų veiklų atitikties vertinimas viešosiose ir privačiose PSP įstaigose
  13. Bendruomenės slaugytojų teikiamų slaugos paslaugų namuose ypatumai
  14. Benzimidazolų ir dihidropiridinų poveikio kraujagyslių segmentų ir papiliarinių raumenų izometrinei funkcijai įvertinimas
  15. Besilaukiančių ir neseniai pagimdžiusių moterų nuomone apie nėščiųjų sveikatos mokymų kursų efektyvumą
  16. Besiskundžiančių nugaros apatinės dalies skausmu asmenų fizinės būklės, nusiskundimų stiprumo bei fizinį aktyvumą ribojančių veiksnių sąsajos
  17. Beta amiloido sąveika su žiurkės neuroninėmis ir mikroglijos ląstelėmis: eksperimentiniai tyrimai in vitro
  18. Beta laktaminiai antibiotikai ir jų antimikrobinis efektyvumas iš karvių mastito išskirtiems streptokokams ir stafilokokams
  19. Biogeninių aminų formavimasis mėsos produktuose
  20. Biogeninių aminų susidarymas fermentiniuose sūriuose
  21. Biokatalizatorių įtaka akrilamido formavimuisi ruginės duonos gaminiuose bei kvietinių miltų technologinių savybių pagerinimo galimybės RS 190 modifikuotomis mielėmis, taikant pastaruosius pusruginės duonos gamybai
  22. Biologinių ir aplinkos veiksnių sąsajos su intelektine negalia ir kognityvinėmis funkcijomis bei asmenybės bruožais
  23. Biologiškai aktyvių junginių ir antioksidacinio aktyvumo natūraliose ir komercinėse vynuogių sultyse tyrimas
  24. Birštono mokinių burnos būklės bei burnos ligų rizikos veiksnių vertinimas
  25. Biržų rajono geriamojo vandens kokybės rodiklių analizė 2007- 2009 metais
  26. Bičių ir jų perų ligų tyrimai
  27. Bičių šeimos kaip gamybos priemonės tyrimai
  28. Bičių šeimos kaip gamybos priemonės tyrimai
  29. Blusų įtaka smulkių gyvūnų alerginio dermatito pasireišktimui
  30. Boundary element modeling of acoustic fields generated during ultrasonic angioplasty
  31. Bruknių lapų sirupo technologijos sukūrimas ir kokybės vertinimas
  32. Burnos gleivinės preparatų su jonažolės ekstraktu modeliavimas ir kokybės vertinimas
  33. Burnos higienos paslaugų poreikis ir prieinamumas ignalinos pirminės sveikatos priežiūros centre ,,Ignalinos sveikatos centras“
  34. Burnos higienos specialybės studentų požiūris į karjeros galimybes
  35. Burokėlių maistingumo kitimas priklausomai nuo tręšimo ir laikymo
  36. Buspirono ir fluoksetino ekstrakcijos iš kraujo plazmos tinkamiausių sąlygų nustatymas, medžiagų koncentraciją įvertinant efektyviosios skysčių chromatografijos metodu
  37. CTX-M β- laktamazes gaminančių Escherichia coli molekulinė charakteristika
  38. Campylobacter jejuni paplitimas, genetinė įvairovė bei išgyvenimo ypatumai broilerių mėsos gamybos grandinėje Lietuvoje
  39. Ceolito panaudojimo galimybės pramoniniuose šunų ėdaluose
  40. Ceolitų panaudojimas suaugusių kačių šėrimui
  41. Ceolitų įtaka maisto medžiagų pasisavinamumo lygiui triušio organizme ir svorio kitimui
  42. Chelatų įtaka pieno kokybės rodikliams
  43. Chemoterapijos įtaka pacientų, sergančių onkologinėmis ligomis, mitybos būklei ir gyvenimo kokybei
  44. Chinoksalino darinių antimikrobinio ir priešvėžinio aktyvumo tyrimas bei jų toksiškumo, farmakokinetinių savybių ir struktūros-aktyvumo ryšio įvertinimas
  45. Chirurgijos ir terapijos skyrių slaugytojų patiriamų stresogeninių įvykių ir profesinio perdegimo sąsajos
  46. Chirurginis antro tipo cukrinio diabeto gydymas: ekonominis įvertinimas
  47. Chloramfenikolis karvių žaliaviniame piene
  48. Chromosominių aberacijų įtaka galvijų reprodukcinėms savybėms
  49. Cinko ir selenito jonų įtaka redukuoto glutationo koncentracijai ir lipidų peroksidacijai kadmiu paveiktų laboratorinių pelių kepenyse
  50. Citrusinių vaisių, skirtinguose prekybos centruose, kokybiniai rodikliai