1. Jaunų sveikų vyrų vitamino D koncentracijos, kūno sandaros, endokrininės ir psichologinės būklės bei gyvenimo kokybės sąsajos
  2. Jogos ir Pilates pratimų poveikis liemens jėgai ir paslankumui, užpakalinių šlaunies raumenų elastingumui, judesių valdymui ir emocinei būklei protinį darbą dirbančioms moterims
  3. Jogos poveikis sveikų asmenų fizinei būklei
  4. Jogurtų sudedamųjų dalių mitybinės vertės analizė
  5. Jonažolių sirupo modeliavimas ir kokybės vertinimas
  6. Jūrų kiaulyčių kiaušidžių įvairių stadijų folikulų palyginimas ir charakteristika
  7. KARČIOJO KIEČIO (LOT. ARTEMISIA ABSINTHIUM) VANDENINIO EKSTRAKTO PROTEKCINIO POVEIKIO ĮVERTINIMAS EKSPERIMENTINIAME MODELYJE IN VIVO VEIKIANT KADMIU
  8. KAUNO MIESTO TRIUKŠMO VALDYMO 2006–2013 M. POLITIKOS IR TAIKYTŲ PRIEMONIŲ EFEKTYVUMO VERTINIMAS
  9. Kadmio, cinko ir selenito jonų ūmus poveikis baltymų sintezės sistemai laboratorinių pelių kepenyse
  10. Kaimo vaistinių darbo ypatumai
  11. Kaišiadorių apylinkėse tautinėje vaistininkystėje vartojamų (vartotų) augalų etnofarmacinis tyrimas
  12. Kalakutienos produktų paklausos tyrimas Lietuvos rinkoje
  13. Kalakutų galūnių pažeidimų įtaka raumenų mitochondrijų funkcijai
  14. Kalakutų krūtinės bursos pažeidimų ir ascito įtaka mėsos kokybei
  15. Kalakutų pododermatito, artrito-tendovaginito ir kojų kaulų deformacijų įtaka mėsos kokybei
  16. Kalakutų poskerdiminio tikrinimo metu nustatomų krūtinės bursos uždegimo ir ascito įtaka mėsos kokybei
  17. Kalakutų poskerdiminio tikrinimo metu randamų galūnių patologijų įtaka mėsos kokybei
  18. Kalių pieno liaukos navikų klinikinio pasireiškimo įtaka chirurginio gydymo pasirinkimui
  19. Kalių piometra
  20. Kampilobakterijų paplitimas naminių augintinių bei miesto laukinių paukščių tarpe Kauno mieste bei rūšinė įvairovė
  21. Kampilobakterijų paplitimo broilerių (Gallus Gallus) pulkuose ir skerdenose analizė 2008 metais Lietuvoje
  22. Kampilobakterijų, susijusių su broilerių mėsa ir žmonių susirgimais, genetinė įvairovė bei atsparumas antimikrobinėms medžiagoms
  23. Kapsulių su augaline žaliava technologijos modeliavimas ir biofarmaciniai tyrimai
  24. Kardiologinių ligonių psichologiniai ypatumai ir streso įveikos būdai
  25. Karvių aplinkos veiksnių įtaka pieno kokybei
  26. Karvių didžiojo prieskrandžio fermentacinių procesų įtaka pieno produkcijai
  27. Karvių endometrito gydymo efektyvumo tyrimas
  28. Karvių genomo nestabilumo ryšys su pieno produktyvumu
  29. Karvių ketozės profilaktika pašariniu priedu propilenglikoliu
  30. Karvių mastito sukėlėjų ryšys su somatinių ląstelių skaičiumi piene
  31. Karvių mastitų terapijos priemonių optimizavimas
  32. Karvių melžimo rodiklių įtaka pieno sudėčiai ir kokybei
  33. Karvių neapsivaisinimo priežastys X ūkyje
  34. Karvių pieno produkcijos tyrimai, taikant inovatyvias melžimo technologijas
  35. Karvių pieno produktyvumo rodiklių ir somatinių ląstelių skaičiaus analizė
  36. Karvių produktyvumo, tešmens sveikumo ir reprodukcinių savybių tarpusavio ryšiai
  37. Karvių rujos sinchronizacijos efektyvumo progestagenais ir gonadotropinais įvertinimas
  38. Karvių rujos vertinimas pagal progesterono koncentraciją piene
  39. Karvių sergamumo mastitu mažinimas
  40. Karvių slaptojo mastito etiologija, gydymas ir prevencija
  41. Karvių tešmens išsivystymo bei produktyvumo ryšys su sveikatingumu
  42. Karvių tešmens ketvirčių išsivystymo, produktyvumo ir sveikumo tyrimai
  43. Karvių tešmens matmenys prieš ir po melžimo
  44. Karštai ir šaltai rūkytų dešrų gamybos technologijų analizė ir jų kokybę lemiantys veiksniai
  45. Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos technologijų analizė
  46. Karščio įtaka karvių sveikatingumui ir produktyvumui
  47. Kasdieninių pieno produktų ženklinimo pažeidimų analizė
  48. Kauno Medicinos universitete besimokančių lietuvių ir užsienio studentų mitybos palyginimas
  49. Kauno Universitetų pirmo kurso studentų kūno svorio ir požiūrio į jį vertinimas
  50. Kauno X ligoninės anestezijos reanimacijos ir intensyvios terapijos skyriaus medicinos darbuotojų darbo komandoje ypatumų vertinimas