1. Jaunų ir suaugusių kuilių imunokastracija preparatu Improvac®
  2. Jaunų ir vidutinio amžiaus vyrų reprodukcinės sveikatos ryšys su antropometrija, metaboline bei psichologine būkle
  3. Jaunų sveikų vyrų vitamino D koncentracijos, kūno sandaros, endokrininės ir psichologinės būklės bei gyvenimo kokybės sąsajos
  4. Jogos ir Pilates pratimų poveikis liemens jėgai ir paslankumui, užpakalinių šlaunies raumenų elastingumui, judesių valdymui ir emocinei būklei protinį darbą dirbančioms moterims
  5. Jogos poveikis sveikų asmenų fizinei būklei
  6. Jogurtų sudedamųjų dalių mitybinės vertės analizė
  7. Jonažolių sirupo modeliavimas ir kokybės vertinimas
  8. Jūrų kiaulyčių kiaušidžių įvairių stadijų folikulų palyginimas ir charakteristika
  9. KARČIOJO KIEČIO (LOT. ARTEMISIA ABSINTHIUM) VANDENINIO EKSTRAKTO PROTEKCINIO POVEIKIO ĮVERTINIMAS EKSPERIMENTINIAME MODELYJE IN VIVO VEIKIANT KADMIU
  10. KAUNO MIESTO TRIUKŠMO VALDYMO 2006–2013 M. POLITIKOS IR TAIKYTŲ PRIEMONIŲ EFEKTYVUMO VERTINIMAS
  11. Kadmio, cinko ir selenito jonų ūmus poveikis baltymų sintezės sistemai laboratorinių pelių kepenyse
  12. Kaimo vaistinių darbo ypatumai
  13. Kaišiadorių apylinkėse tautinėje vaistininkystėje vartojamų (vartotų) augalų etnofarmacinis tyrimas
  14. Kalakutienos produktų paklausos tyrimas Lietuvos rinkoje
  15. Kalakutų galūnių pažeidimų įtaka raumenų mitochondrijų funkcijai
  16. Kalakutų krūtinės bursos pažeidimų ir ascito įtaka mėsos kokybei
  17. Kalakutų pododermatito, artrito-tendovaginito ir kojų kaulų deformacijų įtaka mėsos kokybei
  18. Kalakutų poskerdiminio tikrinimo metu nustatomų krūtinės bursos uždegimo ir ascito įtaka mėsos kokybei
  19. Kalakutų poskerdiminio tikrinimo metu randamų galūnių patologijų įtaka mėsos kokybei
  20. Kalių pieno liaukos navikų klinikinio pasireiškimo įtaka chirurginio gydymo pasirinkimui
  21. Kalių piometra
  22. Kampilobakterijų paplitimas naminių augintinių bei miesto laukinių paukščių tarpe Kauno mieste bei rūšinė įvairovė
  23. Kampilobakterijų paplitimo broilerių (Gallus Gallus) pulkuose ir skerdenose analizė 2008 metais Lietuvoje
  24. Kampilobakterijų, susijusių su broilerių mėsa ir žmonių susirgimais, genetinė įvairovė bei atsparumas antimikrobinėms medžiagoms
  25. Kapsulių su augaline žaliava technologijos modeliavimas ir biofarmaciniai tyrimai
  26. Kardiologinių ligonių psichologiniai ypatumai ir streso įveikos būdai
  27. Karvių aplinkos veiksnių įtaka pieno kokybei
  28. Karvių didžiojo prieskrandžio fermentacinių procesų įtaka pieno produkcijai
  29. Karvių endometrito gydymo efektyvumo tyrimas
  30. Karvių genomo nestabilumo ryšys su pieno produktyvumu
  31. Karvių ketozės profilaktika pašariniu priedu propilenglikoliu
  32. Karvių mastito sukėlėjų ryšys su somatinių ląstelių skaičiumi piene
  33. Karvių mastitų terapijos priemonių optimizavimas
  34. Karvių melžimo rodiklių įtaka pieno sudėčiai ir kokybei
  35. Karvių neapsivaisinimo priežastys X ūkyje
  36. Karvių pieno produkcijos tyrimai, taikant inovatyvias melžimo technologijas
  37. Karvių pieno produktyvumo rodiklių ir somatinių ląstelių skaičiaus analizė
  38. Karvių produktyvumo, tešmens sveikumo ir reprodukcinių savybių tarpusavio ryšiai
  39. Karvių rujos sinchronizacijos efektyvumo progestagenais ir gonadotropinais įvertinimas
  40. Karvių rujos vertinimas pagal progesterono koncentraciją piene
  41. Karvių sergamumo mastitu mažinimas
  42. Karvių slaptojo mastito etiologija, gydymas ir prevencija
  43. Karvių tešmens išsivystymo bei produktyvumo ryšys su sveikatingumu
  44. Karvių tešmens ketvirčių išsivystymo, produktyvumo ir sveikumo tyrimai
  45. Karvių tešmens matmenys prieš ir po melžimo
  46. Karštai ir šaltai rūkytų dešrų gamybos technologijų analizė ir jų kokybę lemiantys veiksniai
  47. Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos technologijų analizė
  48. Karščio įtaka karvių sveikatingumui ir produktyvumui
  49. Kasdieninių pieno produktų ženklinimo pažeidimų analizė
  50. Kauno Medicinos universitete besimokančių lietuvių ir užsienio studentų mitybos palyginimas