1. Jogos ir Pilates pratimų poveikis liemens jėgai ir paslankumui, užpakalinių šlaunies raumenų elastingumui, judesių valdymui ir emocinei būklei protinį darbą dirbančioms moterims
  2. Jogos poveikis sveikų asmenų fizinei būklei
  3. Jogurtų sudedamųjų dalių mitybinės vertės analizė
  4. Jonažolių sirupo modeliavimas ir kokybės vertinimas
  5. Jūrų kiaulyčių kiaušidžių įvairių stadijų folikulų palyginimas ir charakteristika
  6. KARČIOJO KIEČIO (LOT. ARTEMISIA ABSINTHIUM) VANDENINIO EKSTRAKTO PROTEKCINIO POVEIKIO ĮVERTINIMAS EKSPERIMENTINIAME MODELYJE IN VIVO VEIKIANT KADMIU
  7. KAUNO MIESTO TRIUKŠMO VALDYMO 2006–2013 M. POLITIKOS IR TAIKYTŲ PRIEMONIŲ EFEKTYVUMO VERTINIMAS
  8. Kaimo vaistinių darbo ypatumai
  9. Kaišiadorių apylinkėse tautinėje vaistininkystėje vartojamų (vartotų) augalų etnofarmacinis tyrimas
  10. Kalakutienos produktų paklausos tyrimas Lietuvos rinkoje
  11. Kalakutų galūnių pažeidimų įtaka raumenų mitochondrijų funkcijai
  12. Kalakutų krūtinės bursos pažeidimų ir ascito įtaka mėsos kokybei
  13. Kalakutų pododermatito, artrito-tendovaginito ir kojų kaulų deformacijų įtaka mėsos kokybei
  14. Kalakutų poskerdiminio tikrinimo metu nustatomų krūtinės bursos uždegimo ir ascito įtaka mėsos kokybei
  15. Kalakutų poskerdiminio tikrinimo metu randamų galūnių patologijų įtaka mėsos kokybei
  16. Kalių pieno liaukos navikų klinikinio pasireiškimo įtaka chirurginio gydymo pasirinkimui
  17. Kalių piometra
  18. Kampilobakterijų paplitimas naminių augintinių bei miesto laukinių paukščių tarpe Kauno mieste bei rūšinė įvairovė
  19. Kampilobakterijų paplitimo broilerių (Gallus Gallus) pulkuose ir skerdenose analizė 2008 metais Lietuvoje
  20. Kampilobakterijų, susijusių su broilerių mėsa ir žmonių susirgimais, genetinė įvairovė bei atsparumas antimikrobinėms medžiagoms
  21. Kapsulių su augaline žaliava technologijos modeliavimas ir biofarmaciniai tyrimai
  22. Kardiologinių ligonių psichologiniai ypatumai ir streso įveikos būdai
  23. Karvių aplinkos veiksnių įtaka pieno kokybei
  24. Karvių didžiojo prieskrandžio fermentacinių procesų įtaka pieno produkcijai
  25. Karvių endometrito gydymo efektyvumo tyrimas
  26. Karvių genomo nestabilumo ryšys su pieno produktyvumu
  27. Karvių ketozės profilaktika pašariniu priedu propilenglikoliu
  28. Karvių mastito sukėlėjų ryšys su somatinių ląstelių skaičiumi piene
  29. Karvių mastitų terapijos priemonių optimizavimas
  30. Karvių melžimo rodiklių įtaka pieno sudėčiai ir kokybei
  31. Karvių neapsivaisinimo priežastys X ūkyje
  32. Karvių pieno produkcijos tyrimai, taikant inovatyvias melžimo technologijas
  33. Karvių pieno produktyvumo rodiklių ir somatinių ląstelių skaičiaus analizė
  34. Karvių produktyvumo, tešmens sveikumo ir reprodukcinių savybių tarpusavio ryšiai
  35. Karvių rujos sinchronizacijos efektyvumo progestagenais ir gonadotropinais įvertinimas
  36. Karvių rujos vertinimas pagal progesterono koncentraciją piene
  37. Karvių sergamumo mastitu mažinimas
  38. Karvių slaptojo mastito etiologija, gydymas ir prevencija
  39. Karvių tešmens išsivystymo bei produktyvumo ryšys su sveikatingumu
  40. Karvių tešmens ketvirčių išsivystymo, produktyvumo ir sveikumo tyrimai
  41. Karvių tešmens matmenys prieš ir po melžimo
  42. Karštai ir šaltai rūkytų dešrų gamybos technologijų analizė ir jų kokybę lemiantys veiksniai
  43. Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos technologijų analizė
  44. Karščio įtaka karvių sveikatingumui ir produktyvumui
  45. Kasdieninių pieno produktų ženklinimo pažeidimų analizė
  46. Kauno Medicinos universitete besimokančių lietuvių ir užsienio studentų mitybos palyginimas
  47. Kauno Universitetų pirmo kurso studentų kūno svorio ir požiūrio į jį vertinimas
  48. Kauno X ligoninės anestezijos reanimacijos ir intensyvios terapijos skyriaus medicinos darbuotojų darbo komandoje ypatumų vertinimas
  49. Kauno apskrities šeimos gydytojų kvalifikacijos tobulinimo poreikio įvertinimas
  50. Kauno aukštųjų mokyklų studentų nuomonė apie odontologinių paslaugų prieinamumą